Acțiune socială la Curtea de Argeș

La început de an școlar, 110 copii din școlile municipiului Curtea de Argeș au primit din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, ghiozdane – pline cu rechizite școlare și cărți de rugăciuni, după cum ne-a precizat Pr. Ciprian Necula.

Bucuria pruncilor a fost mare, în condițiile în care toți provin din familii defavorizate. Această acțiune socială a avut în centru pe Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, care a fost prezent în această dimineață în toate școlile orașului, pentru a împărți personal aceste daruri.

Înaltpreasfinția Sa a adresat elevilor îndemnul de a învăța cu multă seriozitate la toate disciplinele școlare, pentru a dobândi fiecare cunoștințele absolut necesare în viață.

De asemenea, Chiriarhul Eparhiei a urat mult succes dascălilor, în noul an școlar, apreciind aspectul deosebit al sălilor de clasă, care se prezintă curate, îngrijite și primitoare pentru toți elevii.

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a ajuns astăzi în șapte școli generale din oraș și la sediul Centrului Social Acces.

Cei 110 copii provin din 20 de parohii ale municipiului Curtea de Argeș, fiind aleși în urma unei anchete sociale realizate de preoții slujitori.

Comentarii Facebook


Știri recente