Acțiune social-filantropică la Parohia Sfântul Nicolae – Tabacu, Protoieria Sector 1

Sambata, 15 Martie 2014, in cadrul Parohiei Sfântul Nicolae – Tabacu, Protoieria Sector 1, s-a desfasurat o actiune social-filantropică în cadrul miniproiectului de educatie social-filantropica care participa la concursul „Sfanta Euharistie – Lumina vietii crestine”. Aceasta actiune a constat in vizita copiilor care fac parte in grupul de cateheza „Hristos impartasit copiilor” la caminul de batrani de la Mironesti, după cum ne-a declarat Roxana Predoiu, coordonator grupa de copii din cadrul Parohiei Sfântul Nicolae – Tabacu.

Deși copiii nu sunt la prima actiune de acest gen, de fiecare data sunt impresionati cand se intalnesc cu persoanele de aici. Bucuria reintalnirii este reciproca, pe de o parte sufletele bunicilor, impovarate de suferinta, care isi regasesc nepotii sau stranepotii in acesti copii si pe de alta parte, sufletele copiilor care se bucura ca pot fi de ajutor alaturi de cei mari.

Nectarie 11 ani – D-abia astept sa-l revad pe domnul acela care era asa frumos cu parul si mustata alba, parca e din poveste.

Hrana pe care o ofera crestinii Parohiei Sfantul Nicolae – Tabacu, prin grija si binecuvantarea Parintelui Paroh Ioan Vladimir Vlaicu, este atat sufleteasca cat si trupeasca, oferindu-le masa calda si dandu-le chiar ei sa manance persoanelor care se afla in imposibilitatea de a se hrani singuri. Micii crestini au fost foarte incantati ca au impartit desertul, fructele si sucul.

Dupa cateva ore petrecute impreuna, cand vine momentul plecarii incep imbratisarile si urarile care sunt spuse din tot sufletul lor impovarat, iar fetele lor nu sunt triste, pentru ca ei stiu ca acesti crestini vor reveni.

Comentarii Facebook


Știri recente