Acţiune social-filantropică la Parohia „Sfânta Maria – Miron Patriarhul” din Capitală

În cadrul Parohiei Sfânta Maria – Miron Patriarhul din Bucureşti au loc pe parcursul lunii decembrie 2015 mai multe acţiuni social – filantropice. De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae a fost oficiat parastasul cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la trecerea la Domnul a preotuluiNicolae Iordănescu,ctitor al bisericii parohiale.

La acest moment, nepoata părintelui, ajutată de parohie, a oferit o masă caldă şi pachete pentru oamenii săraci din parohie.

În Duminica a XXVIII-a după Rusalii, 13 decembrie 2015, răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de Corul de copii şi tineret Symbol al Patriarhiei Române, dirijat de Arhid. Jean Lupu şi Dna. Luminiţa Guţanu Stoian. La sfârşitul slujbei Corul a susţinut un recital de colinde.

Tot în această perioadă a fost distribuit material lemnos mai multor familii sărace din parohie, iar în zilele următoare sunt pregătite daruri pentru copii şi pentru persoanele defavorizate.

Toate acestea sunt realizate prin osteneala credincioşilor parohiei sub coordonarea Pr. paroh Traian Ioan Diaconu, a Preoţilor slujitori Zarioiu Dorin, Neagoe Gheorghe şi a Diac. Mihai Muşat.

Comentarii Facebook


Știri recente