Acțiune social-filantropică la Arad

Înainte de lăsatul secului pentru Postul Nașterii Domnului, joi, 12 noiembrie 2015, Asociația Filantropia Arad în parteneriat cu DGASPC Arad și Parohia Aradul Nou, a desfășurat o activitate social-filantropică, cu beneficiarii din cadrul Centrului de integrare prin terapie ocupaţională (CITO) – Tabacovici, a precizat Pr. Cons. Gabriel Mariș.

Beneficiarii au fost invitați la o masă festivă într-unul din restaurantele din apropierea centrului. Ei se află în purtarea de grijă a parohiei de care aparțin și beneficiază constant de atenția preoților și credincioșilor. Centrul CITO Tabacovici al DGASPC Arad este un centru de tip rezidenţial şi asigură în principal găzduire, îngrijire, recuperare, reabilitare, reinserţie socială şi profesională pentru persoanele adulte cu handicap pe o perioadă determinată sau nedeterminată.

Prin realizarea obiectivelor sale, Asociația Filantropia Arad, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, urmărește să sprijine Biserica Ortodoxă Română în lucrarea ei social-filantropică săvârșită pentru oameni și comunitățile lor, în spiritul învățăturii creștine.

Comentarii Facebook


Știri recente