Acțiune social-filantropică în Arhiepiscopia Târgoviștei, la Penitenciarul Mărgineni

Miercuri, 18 decembrie 2013, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a avut loc, în cadrul Penitenciarului Mărgineni, cu sprijinul Protoieriei Târgoviște Sud și al parohiilor Stavropoleos și Ghirdoveni II, din orașul Moreni, o acțiune social-filantropică ce a constat în oferirea de daruri unor persoane private de libertate, care sunt nevizitate de propriile familii, după cum informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Acestea au fost strânse la inițiativa preoților din parohiile mai sus menționate, cu sprijinul enoriașilor lor, ele constituindu-se din bunuri alimentare, cărți și obiecte religioase.

Corul Capelei penitenciarului, îndrumat de Pr. Liță Savin, capelanul instituției, a oferit, apoi, celor prezenți, un scurt concert de colinde, activitatea încheindu-se cu o masă rotundă dedicată marii sărbători a Nașterii Domnului, la care au participat, persoane private de libertate, alături de preoții prezenți. Aceștia au prezentat meditații conținând mesaje de speranță, încredere, iertare și dragoste, adecvat acestui eveniment, subliniind importanța personală și comunitară a Întrupării Fiului lui Dumnezeu.

Comentarii Facebook


Știri recente