Acțiune Filantropică în Arhiepiscopia Târgoviștei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte MitropolitNifon, Arhiepiscopul Târgovişteiluni, 15 decembrie 2014, membrii Cercului științific „Dăruind vei dobândi”din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a UniversitățiiValahiadin Târgoviște, alături de membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși (ASCOR) din Târgoviște, au susținut un program de colinde, dedicat Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineniși la Centruluide Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap,Ţuicanidin Moreni.

În cadrul acestei instituții suntîngrijiţi peste 125 de copii şi tineri cu handicap grav. La finalul colindelor, la penitenciar, P.C. Pr. conf. univ. dr. Petre Comșa a susținut un cuvânt de întărire și învățătură.

Amintim că membrii cercului universitar, cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, au participat și în trecut la diferite activități în instituții sociale, sprijinind misiunea filantropică a Eparhiei, după cum aflăm de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Comentarii Facebook


Știri recente