A treia ediție a taberei de iarnă de la Mărișel

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Cluj-Napoca organizează în perioada 3-7 februarie 2014, a treia ediție a taberei de iarnă de la Mărișel.

La această ediție participa 27 de copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani și 53 de adolescenți cu vârsta între 13 și 18 ani, însoțiți de 15 tineri voluntari de la cele două asociații, potrivit Radio Renașterea. În tabără este prezent și Pr. Adrian Sântioan, care se va ocupa de programul religios și de activitățile catehetice. Pe parcursul taberei tinerii participă la ateliere de creație, jocuri de echipă și de exterior, discuții tematice, excursii și drumeții.

Potrivit coordonatorului activităților de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil: „Pe durata celor cinci zile Pr. Adrian va vorbi despre virtuțile creștine, care le regăsim la persoana Mântuitorului nostru Iisus Hristos și la sfinții săi. Vor avea loc de asemenea și discuții catehetice despre virtuțile de căpătâi, precum rugăciunea, ascultarea, hărnicia care vor fi tratate pe grupuri de discuții moderate de voluntari. În tabără vor fi organizate și diverse ateliere de creație printre care atelier de litografie, de confecționat cruciulițe și brățări, atelier culinar, drumeție, atelier de modelaj, de decorare de tricouri cu vopsea textilă și atelier de dansuri populare”.

Pe lângă aceste ateliere de creație organizatorii au pregătit copiilor și adolescenților ce participă la ediția din acest an a taberei de iarnă de la Mărișel și concursuri și întreceri sportive, săniuș și alte activități specifice anotimpului de iarnă, dar și jocuri și programe recreative.

Comentarii Facebook


Știri recente