A.S.C.O.R. a colindat la Palatul Patriarhiei

Patriarhul României, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a fost colindat în această seară la Palatul Patriarhiei și de Grupul de colindători al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români. Ei au cântat colinde vechi culese din diferite zone ale țării.

După încheierea recitalului de colinde, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române le-a vorbit despre misiunea studenților în viața Bisericii.

„Vă felicităm și vă dorim sărbători binecuvântate ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezului Domnului cu multă lumină în suflet și în casă și cu această frumoasă activitate de a aduce bucurie acolo unde este întristare, de a aduce o prezență luminoasă acolo unde este însingurare și de a aduce speranță acolo unde este diminuată nădejdea”, le-a transmis Preafericirea Sa.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…