A început anul școlar la Grădinița „Varlaam Mitropolitul” din Iași

La slujba de Te Deum oficiată în deschiderea anului școlar la Grădinița „Varlaam Mitropolitul” din Iași au participat copiii, părinții și educatorii lor.

Slujba a fost oficiată de Arhim. Hrisostom Rădăşanu, consilier educaţional al Arhiepiscopiei Iaşilor, şi părintele Narcis Constantin Axinte, consilierul Sectorului de asistenţă socială şi medicală „Diaconia” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

„Pruncii pe care Dumnezeu îi rânduieşte în familia fiecăruia sunt ca o binecuvântare care aduce slavă în vieţile noastre, aduce recunoştinţă în vieţile noastre, aduce această întâlnire minunată şi cu Dumnezeu, şi cu cel de lângă noi şi cu toţi ceilalţi părinţi şi cu copiii, care, într-o formă sau alta, ridică la fileul existenţei noastre diferite provocări”, a declarat pentru Doxologia Arhim. Hrisostom Rădăşanu.

Grădiniţa „Varlaam Mitropolitul” este parte a Şcolii „Varlaam Mitropolitul” şi are ca principiu educaţia personalizată, care dezvoltă atât dimensiunea cognitivă (IQ), cât şi pe cea emoţională (EQ), având mereu în centru dimensiunea spirituală (SQ), esenţială în împlinirea vieţii.

Grădiniţa numără 115 copii şi 13 educatori şi asistenţi educaţionali.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente