A II-a ediție a Festivalului Portului Popular Românesc, în Episcopia Italiei

În Episcopia Ortodoxă Română a Italiei are loc în perioada 2-3 iulie 2011 cea de a doua ediție a Festivalului Portului Popular Românesc, potrivit episcopia-italiei.it. Acesta se va desfășura după următorul program:

– La Sediul Episcopiei de la Roma (Via Ardeatina, 1741), sâmbătă, 2 iulie, începând cu orele 16.00, va avea loc prezentarea costumelor populare ale participanților, urmată de un program artistic prezentat de tineri din parohii.

– În ziua de duminică, 3 iulie, Festivalul se va desfășura, de asemenea, în fiecare parohie din cuprinsul Episcopiei Italiei unde, cei ce au costume populare, copii, tineri sau vârstnici, sunt îndemnați să participe la Sfânta Liturghie, la parohia de care aparțin, după care, să prezinte costumul pe care îl poartă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…