A II-a ediție a Festivalului-concurs de încondeiat ouă Domnul meu și Dumnezeul meu

În zilele de 27 și 28 martie, Parohia „Sfântul Apostol Toma” din municipiul Pitești, a organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, festivalul-concurs de încondeiat ouă „Domnul meu și Dumnezeul meu”, după cum informează site-ul eparhiaargesului.ro.

Evenimentul se află la a doua ediție și se adresează unui număr de 95 de copii, cu vârste între 4 și 16 ani .

Manifestarea a fost deschisă astăzi prin oficierea unei slujbe de Te Deum săvârșită de Părintele Olteanu George, preotul paroh al Bisericii „Sfântul Apostol Toma”.

După oficierea slujbei, elevii din prima grupă, veniți de la Școala Traian, din municipiul Pitești, au arătat cât de pricepuți sunt în arta încondeierii ouălor.

În final toți participanții au primit diplome din partea Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Mâine, în cadrul acestui festival-concurs vor participa copiii de la Grădinița Aripi Deschise, Nr. 14, din municipiul Pitești, precum și elevii care fac parte din grupul de cateheză al Parohiei „Sfântul Apostol Toma”.

Concursul se va încheia mâine după-amiază, cu vizita elevilor participanți la Centrul de tip familial Găvana III, unde se vor împărți copiilor orfani și celor cu dizabilități, diferite daruri, precum și toate ouăle încondeiate.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…