A II-a Ediție a cursurilor Universității de Vară din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale va începe mâine în localitatea Dordogne, Franța

În Franța va începe mâine, 25 august, cea de-a II-a ediție a cursurilor Universității de Vară din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Manifestarea va fi găzduită, timp de patru zile, de centrul de Studiu și Rugăciune „Sfânta Cruce” din localitatea Dordogne. Dezbaterile se vor axa pe problema relațiilor dintre creștini, dar și pe probleme de ecologie și bioetică.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „Organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif, Universitatea de Vară a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Centrale și Meridionale reprezintă, în fapt, un stagiu de formare pentru clerici și credincioșii laici din Protopopiatul Franței. Cu acest prilej participanții vor fi informați și vor dialoga pe probleme de actualitate din domeniul bioeticii, ecologie și a raporturilor dintre creștini. De asemenea, vor fi abordate subiecte legate de modul de conviețuire în societate și în raport cu Biserica creștină”.

Comentarii Facebook


Știri recente