A fost lansată aplicația Enescu Experience

Aplicaţia Enescu Experience, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi Festivalul Internaţional George Enescu şi programele asociate direct pe telefonul mobil, a fost lansată luni, anunţă organizatorii evenimentului.

Aplicația semnalează cele mai apropiate evenimente legate de Festivalul Enescu de pe harta Bucureștiului, dar și alte modalități inedite prin care publicul larg se poate bucura de experiența oferită de festival.

Aplicația Enescu Experience cuprinde atât cele peste o sută de concerte care fac parte din festival, cât și programele asociate, respectiv alte câteva sute de evenimente în spații neconvenționale, în aer liber, muzee ș.a.

Permițând localizarea telefonului, fiecare utilizator va primi notificări despre evenimentele din apropiere, putând stabili și trasee pentru a naviga către diferite puncte de pe hartă.

Aplicaţia Enescu Experience este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore.


Ajuns la cea de-a 24-a ediție, Festivalul Internațional George Enescu se va desfășura în perioada 31 august-22 septembrie 2019.

În sălile de concerte din București, vor urca pe scenă peste 2.500 dintre cei mai valoroși muzicieni ai lumii, având 50 de naționalități și vor fi prezentate 84 de concerte și recitaluri.

Trinitas TV este broadcaster-ul oficial al Festivalului Internațional „George Enescu”. Informații despre eveniment puteți afla și în secțiunea specială dedicată festivalului pe site-ul Trinitas TV.

Foto credit: Enescu Experience

Comentarii Facebook


Știri recente