A doua zi de Paşti la Schitul de la Groapa Seacă – Petrila Jieț

În a doua zi de Paști, Luni, 2 mai 2016, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a oficiat Sfânta Liturghie în biserica „Adormirea Maicii Domnului” a Schitului de la Groapa Seacă – Petrila Jieț, înconjurat fiind de către un sobor de preoți și diaconi, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Gurie le-a vorbit celor prezenți despre importanța deosebită a praznicului Învierii Domnului nostru Iisus Hristos pentru noi, biruința Mântuitorului de pe Cruce devenind fundamentul înnoirii noastre duhovnicești și al mântuirii sufletelor noastre. De asemenea, Preasfinția Sa i-a îndemnat pe credincioși să rămână apropiați Bisericii lui Hristos, pentru ca jertfa Mântuitorului nostru Iisus Hristos să lucreze în sufletele noastre și să putem deveni fii ai lui Dumnezeu după har.

La final, părintele Vasile Radu, duhovnicul schitului, a mulțumit Preasfințitului Părinte Gurie pentru bucuria de a sluji alături de obștea schitului și de a aduce binecuvântare credincioșilor din Valea Jiului în aceste luminate zile de praznic.

 

Comentarii Facebook


Știri recente