A apărut Revista „Binele de știut” – Martie 2019

A apărut o nouă ediție a revistei online „Binele de știut” – Martie 2019.

Publicația pe care o puteți parcurge acum este al doilea număr care apare sub titlul revista „Binele de știut”.

Proiectul a început la finalul anului 2017 și a purtat titlul „Retrospectiva lunară Basilica” până la ediția dedicată lunii decembrie 2018.

Revista este distribuită exclusiv online și poate fi parcursă atât pe ecrane, în format pdf sau pe platforma Issuu, cât și tipărită.

Fiind un rezumat al evenimentelor religioase din întreaga lume ortodoxă, revista „Binele de știut” poate fi publicată și distribuită în mod gratuit spre informare și folos duhovnicesc.

Descarcă revista în format pdf.

Articolele din revistă reprezintă o invitație la parcurgerea conținutului integral pe site având inserate în pdf link-uri, la finalul textului.

Revista „Binele de știut” apare în curând și în limba engleză sub titlul ‘The Good to Know’.

Nu uita să transmiți și altora Binele de știut!

Te rugăm să ne transmiți părerea și sugestiile tale referitoare la acest proiect în secțiunea de comentarii, sau printr-un email la [email protected].

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Fundația Sf. Macrina oferă educație pentru sănătate și daruri în produse de igienă pentru persoane vulnerabile social

Fundația „Sfânta Macrina”- Ajutor şi Recuperare Medico-Socială pentru Copii în Dificultate (A.R.M.S), organizație înființată de Arhiepiscopia Bucureștilor, desfășoară, în perioada 18 septembrie – 10 octombrie 2023, ateliere gratuite de educație pentru sănătate în beneficiul persoanelor…