A 77-a Ediție a Congresului Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi

Centrul Eparhial din Chicago va găzdui în perioada 1-4 iulie cea de-a 77-a ediție a Congresului Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi, informează Radio TRINITAS.

Pe ordinea de zi a Congresului se află prezentarea rapoartelor de activitate a departamentelor și asociațiilor Arhiepiscopiei, prezentarea evenimentelor importante din viața Ortodoxiei americane și prezentarea stadiului dialogului cu Episcopia Ortodoxă Română din America.

Tot pe Agenda Congresului sunt marcate două conferințe: ‘Despre aniversarea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române’ și ‘Întrebări pentru Bioetică creștină într-o lume post-creștină’.

Congresul se va încheia duminica, 4 iulie, prin săvârșirea Sfintei Liturghii în Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena din Chicago.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…