Arhiepiscopia Iașilor: Al șaselea copil al unui cântăreț bisericesc a fost botezat de Mitropolitul Teofan

Mitropolitul Teofan a botezat duminică al șaselea copil din familia unui cântăreț bisericesc.

Înaltpreasfinția Sa a oficiat Taina Sfântului Botez la Biserica „Înălțarea Domnului” din municipiul Botoșani, împreună cu Părintele Petru Fercal, Protopop de Botoșani, cu Părintele Paroh Thoader Pețenchea și cu un sobor de slujitori.

La final, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei i-a oferit în dar pruncei botezate, pe nume Ariadna, o Sfântă Scriptură.

Fetița este al șaselea copil al lui Ionuț și al Andreei Hamburdă. Tatăl, absolvent de Teologie, este cântăreț bisericesc, iar mama este economist.

Din familie mai fac parte copiii Iustinian (11 ani), Efrem (9 ani), Serafim (7 ani), Vladimir (5 ani) și Ecaterina (3 ani).

Mitropolitul Teofan botează adesea copiii născuți în familii numeroase, ca un semn de omagiu adus efortului părinților de a urma voia lui Dumnezeu și a primi toți copiii dăruiți de El.

Mitropolitul Teofan a botezat duminică, 23 iunie 2024, cel de al șaselea copil al unui teolog botoșănean. Sursa foto: Doxologia.ro

Arhiepiscopia Iașilor, prin Departamentul Pro Vita Iași, are un program destinat sprijinirii familiilor numeroase din eparhie. Cel mai recent proiect al acestuia este acordarea de burse sociale pentru 100 de copii proveniți din aceste familii și care au rezultate bune la învățătură.

Vezi și:

Foto credit: Doxologia.ro

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews


Știri recente