În semn de recunoştinţă, Mitropolitul Ioan le-a oferit distincţii voluntarilor ITO 2023 Timişoara

Mitropolitul Ioan al Banatului a oferit distincţii, în semn de recunoştinţă, voluntarilor implicaţi în organizarea Întâlnirii Tinerilor Ortodocși (ITO) 2023 de la Timișoara.

Evenimentul a avut loc joi la Moșnița Nouă, judeţul Timiş, cu participarea a peste 400 de voluntari.

După înălţarea de rugăciuni către Dumnezeu, Părintele Mitropolit le-a mulţumit tinerilor pentru sprijinul oferit la organizarea evenimentului şi i-a îndemnat să se implice în continuare în activităţile desfăşurate la parohiile din care fac parte.

Tinerilor le-au fost înmânate diplome de voluntariat, precum şi o cină drept recunoștință pentru efortul lor.

Mitropolitul Ioan le-a vorbit despre importanța voluntariatului în societatea de azi, în care provocările sunt tot mai dese și complexe.

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși (ITO) 2023 de la Timișoara a reunit peste 3500 de tineri, din țară, diaspora românească și din Bisericile surori, cu vârste cuprinse între 16-35 de ani, şi s-a desfăşurat în perioada 31 august – 3 septembrie.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente

Programul slujirii ierarhilor de Izvorul Tămăduirii

De sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române vor sluji după următorul program, transmis de eparhii prin intermediul Radio Trinitas. Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Efrem,…