900 de persoane au primit încălţăminte nouă datorită voluntarilor Catedralei Naţionale

Prin implicarea voluntarilor Catedralei Naţionale, nouă sute de persoane au primit încălţăminte nouă. 

Darurile oferite credincioşilor din 12 parohii prahovene au fost acordate în cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, iar valoarea acestora a fost de peste 100.000 de lei. 

Preoții din aceste comunități s-au întâlnit marţi cu voluntarii la parohia Puchenii Moșneni, care le-au înmânat perechile de încălţăminte pentru persoanele care au nevoie de acest sprijin.

Pr. paroh Tănase Dănuț Nedelcu de la Parohia Puchenii Moșneni a precizat: „A fost un gest minunat pentru că noi vom merge apoi pe la casele oamenilor și vom oferii aceste daruri. Nu înseamnă că îi îmbogățim, dar înseamnă dragoste. În aceste clipe când toate parohiile și toată țara este bulversată de ceea ce se întâmplă, să continui să mergi în casa omului și să-i arăți un semn de dragoste este binecuvântat și este minunat”.

Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale, a subliniat că acţiunea a reunit foarte mulți preoți „care nu au ținut cont nici de propriul concediu, nici de alte situații cu care se confruntau, lăsând totul deoparte pentru a ne întâlni și a veni în sprijinul celor în nevoi”.

De la începutul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat 322 acțiuni în care au oferit bunuri și alimente în valoare de peste 800.000 lei.

Foto credit: Voluntarii Catedralei Naţionale

Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Comentarii Facebook


Știri recente