56 ani de slujire în Biserica lui Hristos | Părintele Vasile Ilie a primit Ordinul Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul

Părintele Vasile Ilie, fost protopop al Protoieriei Vălenii de Munte, a împlinit în data de 22 mai 2017 vârsta de 80 ani.

Cu acest prilej, la Biserica parohiei Drajna de Jos, unde părintele slujește, a fost oficiată Sfânta Liturghie în semn de mulțumire pentru realizările sale în cei 56 de ani de slujire în demnitatea de preot.

Prezent la eveniment, părintele Mihail Peneș, Protopopiatul Vălenii de Munte, a evidențiat importanța lucrării pastorale a părintelui Vasile Ilie.

În cei 56 de ani de slujire, părintele a învățat să se exprime la fel de bine atât prin prin inteligența inimii, cât și căldura sufletului. Părintele s-a distins prin sobrietate și simplitate, rămânând remarcabil în ceea ce privește vocația slujirii Lui Dumnezeu și a Bisericii Sale. Dumnezeu sa îi dăruiască sănătate, bucurie și belșug de har! a spus părintele Mihail Peneș.

La eveniment au participat: părintele consilier administrativ Dumitru Ștefănescu, delegat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, precum și alți preoți din Protopopiat, informează Marius Gheorghe, reporter Trinitas TV.

La finalul slujbei, delegatul Părintelui Patriarh Daniel a înmânat părintelui Ilie Vasile Ordinul Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul.

Comentarii Facebook


Știri recente