500 elevi ai școlii din localitatea Brănești au participant la ediția cu numărul 35 a campaniei Prevenție și Educație pentru Sănătate

500 de elevi ai școlii din localitatea Brănești, Jud. Ilfov, au participat recent la ediția cu numărul 35 a campaniei Prevenție și Educație pentru Sănătate. Acțiunea de informare a fost organizată de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Programul acestei ediții a cuprins: informații privind îngrijirea personală, demonstrații cu privire la prevenție și un program artistic. În prima parte au fost prezenți patru medici cu diferite specializări: stomatologie, psihiatrie pentru copii și medicină generală.

Programul artistic a fost susținut de un grup de studenți și masteranzi ai Facultății de Arte din cadrul Universității Hyperion din Capitală. Aceștia au fost însoțiți de doamnele profesor Silvia Ciobanu și Mihaela Triboi.

Potrivit lui Dan Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, campania Prevenție și Educație pentru Sănătate a crescut foarte mult. În cele 35 ediții a fost atinsă cifra de 8000 beneficiari.

Prin programul Prevenție și educație pentru sănătate, derulat cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, aflaţi sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului

Comentarii Facebook


Știri recente