200 de copii au participat la Tabăra de vară din Scobinţi, jud. Iași

200 de copii au participat în perioada 25-29 iulie 2016, la activităţile organizate în „Tabăra din pridvorul satului”. Evenimentul a avut loc în Comuna Scobinți, judeţul Iași şi a fost organizat de Arhiepiscopia Iașilor prin Parohia „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din satul Rediu, în parteneriat cu Școala Gimnazială Sticlăria, Școala Gimnazială Scobinți și Primăria Comunei Scobinți, informează site-ul doxologia.ro

Printre activităţile desfăşurate s-au numărat: atelierele de cunoaștere și comunicare, muzică, tir cu arcul, dans, origami, cursuri de prim ajutor, realizate cu sprijinul celor 12 voluntari coordonați de Marian Rugină, director al taberei.

Copiii prezenţi în tabără au beneficiat de o masă caldă la prânz, aceasta fiind oferită  de părinţii călugări de la Mănăstirea Sângeap-Basaraba.

Una dintre surprizele oferite de organizatori a fost şi un foc de tabără, la acesta participând un număr de 500 de persoane, printre ele numărându-se și autoritățile locale, cadrele didactice, preoții din parohiile vecine şi enoriași ai parohiilor comunei Scobinți.

În ultima zi de tabără, copiii, îmbrăcați în tradiționala ie, s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente