150 voluntari se mobilizează la Iași în organizarea evenimentelor pro-viață din martie

Peste 150 persoane au răspuns pozitiv invitației Departamentului Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor pentru a se implica în organizarea evenimentelor pro-viață din luna martie care vor culmina cu Marșul pentru Viață.

Cei 150 voluntari s-au întâlnit miercuri, 20 februarie 2019, în prima ședință de lucru.

Potrivit unui comunicat remis Agenției de știri Basilica, în cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte organizatorice referitoare la Marșul pentru Viață, au fost împărțite sarcini și atribuții și s-au constituit grupele de lucru.

„Marșul pentru Viață crește an de an, atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere calitativ. De aceea, în fiecare an avem nevoie de mai mulți oameni care să se dedice cauzei noastre de a sprijini femeia aflată în criză de sarcină”, au declarat organizatorii.

Reprezentanții Pro Vita Iași au mai spus că deschiderea arătată în special de tineri față de Marșul pentru Viață se datorează faptului că „evenimentul este unul pașnic, care promovează iubirea vieții și a oamenilor”.

Marșul pentru Viață va fi organizat pentru a noua oară la Iași. Se va desfășura sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 14:00, având ca punct de plecare Piața Unirii.

Pentru mai multe detalii privind organizarea Marșului pentru Viață 2019 și a Lunii pentru Viață puteți accesa paginile de Facebook Marșul pentru Viață Iași și Pro Vita Iași.

Marşul pentru Viaţă va avea loc anul acesta în 23 martie, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru Viață va fi organizat de Asociația Studenți pentru viață.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente