15 familii defavorizate au primit locuinţe cu ajutorul preotului Dan Damaschin | „Nu poţi să rămâi indiferent”

Cincisprezece familii aflate într-o situaţie financiară delicată au primit, de Crăciun, câte o locuinţă în dar, cu ajutorul părintelui Dan Damaschin. Cei care locuiesc în mediul rural au primit câte o casă, iar cei din mediul urban câte un apartament. Preotul ieşean le-a înmânat personal cheile.

Locuinţele au fost achiziţionate prin eforturile părintelui, dar şi ale voluntarilor care l-au sprijinit pe clericul ieşean.

Astăzi (25 decembrie – n.r.) putem da oficial cheile a 15 locuinţe, am spus căsuţe, case sau căsoaie. Nu poţi să rămâi indiferent şi să dormi noaptea, dacă nu îţi împlineşti gândul pe care îl ai, a spus părintele.

15 chei de la 15 locuințe (căsuțe, case și căsoaie), pentru 15 familii (în jur de 100 suflete înfrigurate) Totul cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, prieteni dragi de pretutindeni!

 

Dan Damaschin este preot misionar la biserica Maternităţii Cuza Vodă din Iași. Împreună cu voluntarii asociaţiei Glasul Vieţii, preotul are grijă de câteva mii de copii din judeţele Moldovei. Le oferă periodic haine, rechizite şi alimente.

Foto credit: Pr. Dan Damaschin/Facebook

Comentarii Facebook


Știri recente