145 persoane au donat sânge în cadrul campaniei organizată de Parohia Sf. Gheorghe din Nehoiu

Parohia „Sfântul Gheorghe” din orașul Nehoiu a organizat miercuri, 24 octombrie 2018, campania „Donează! Gestul tău contează!”.

O echipă medicală de la Centrul de Transfuzii Sanguine Buzău, condusă de doamna doctor Adriana Crăciun, directorul acestei instituții, s-a deplasat la Nehoiu cu toată aparatura necesară recoltării de sânge.

Acțiunea a avut loc în sala de activități a Parohiei „Sfântul Gheorghe”, unde s-au prezentat peste 160 de persoane, dintre care 145 au fost apte pentru donare.

Campania umanitară a fost derulată în colaborare cu Primăria Nehoiu, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” și societățile „Abies” și „Nikmob” din oraș, dar și prin implicarea parohiilor învecinate (Varlaam, Furtunești, Bîsca Rozilei, Calvini, Siriu, Păltineni etc.).

În primăvara acestui an, Parohia „Sfântul Gheorghe” din Nehoiu a mai desfășurat o acțiune de donare de sânge cu scopul de a veni în sprijinul pacienților din spitale care au nevoie de transfuzii pentru diferite intervenții chirurgicale.

Foto Credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…