14 voluntari ATOR fac izolarea mai ușoară la Suceava: Am găsit bucurie pe feţele lor

Vârstnicii, bolnavii, asistații social și persoanele aflate în izolare din Suceava sau localitățile limitrofe sunt sprijinite, în această perioadă, de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni. Paisprezece voluntari le cumpără alimente, medicamente, le plătesc facturile şi îi încurajează să treacă cu bine peste perioada dificilă de pandemie.

Până în prezent, peste 60 de persoane au fost ajutate a declarat pentru Radio Trinitas părintele Iustinian Cojocar, președintele Asociației:

„Am găsit bucurie pe feţele lor. Pe lângă milostenie, voluntarii noştri au dăruit zâmbete. Au stat de vorbă cu fiecare persoană în parte. Aveau mare nevoie să vorbească”.

Voluntarii vor ajuta și autoritățile locale pentru distribuirea de alimente:

Primăria a pregătit 500 de pachete şi se bazează pe voluntarii noştri. Au o foarte mare bucurie să ajute, a declarat părintele Iustin.

Clericul a relatat că oamenii au rămas impresionaţi de gestul lor, unii dintre ei oferindu-se să îi sprijine după ce va trece pandemia.

„La noi au apelat şi doctori de la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou care erau în izolare şi chiar am avut o surpriză din partea unei doamne doctor care a primit medicamentele de la un voluntar de la farmacie şi ne-a spus că atunci când va ieşi din izolare se va alătura nouă”.

Voluntarii pot fi apelați la numere de telefon 0740 31 00 47, 0746 04 62 81 și 0774 42 24 83.

Sursă foto: Arhivă Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente