Acțiune de donare de sânge în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

În Eparhia Argeșului și Muscelului, Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a organizat vineri, 17 iunie 2016, o nouă etapă a proiectului „Campionii Vieții”. Peste 50 de preoți piteșteni au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeș, unde au donat sânge pentru salvarea vieții semenilor lor, informează site-ul oficial al Eparhiei Argeşului şi Muscelului.

Doamna doctor Chiran Monica, director al Centrului de Transfuzie Sanguină Argeș, a declarat că este emoționată de gestul creștinesc al sfințiților slujitori, mulțumind Înaltpreasfinției Sale pentru binecuvântare și îndemn, dar și pentru darul vieții, concretizat prin donarea de sânge, atât de necesar celor aflați în suferință.

Bonurile valorice primite la acțiunea de donare de sânge, au fost dăruite de slujitorii Bisericii pentru o activitate socială, care se va desfășura la un centru de copii din municipiul Pitești.

Acțiunea de donare de sânge va continua săptămâna viitoare, când preoții slujitori și credincioșii parohiei Mavrodolu vor veni la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeș, prilej cu care va fi oficiată și o slujbă de binecuvântare a centrului.

Comentarii Facebook


Știri recente