1250 de pachete pentru familii defavorizate din Baia Mare

390 de familii defavorizate din Baia Mare au primit 1250 de pachete cu alimente din partea Asociaţiei Femeilor Ortodoxe „Mironosiţele Femei” (AFOMF) din Baia Mare, informează site-ul oficial al Eparhiei Maramureşului şi Sătmarului. Evenimentul a avut loc marţi, 19 aprilie 2016, în Catedrala din Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din oraş, în prezenţa Preasfinţitului Părinte Iustin Sighteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului.

După o oficierea unei slujbe de binecuvântare, pachetele au fost stropite cu agheazmă de arhim. dr. Casian Filip, Ecleziarhul Catedralei.

„Este un moment de bucurie şi pentru cel ce dă şi pentru cel ce primeşte; de bucurie, de împlinire şi de filantropie creştină,” a spus Preasfinţia Sa „Săracii sunt perlele pe care ni le dăruieşte nouă Dumnezeu să ne împodobim cu ele, pentru că se identifică Mântuitorul cu frăţiile voastre”, a mai spus Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureşului persoanelor venite să primească darurile.

La eveniment au fost prezente şi oficialităţi locale.

Lunar, 90 de familii defavorizate beneficiază de ajutoare din partea AFOMF, iar zilnic sunt asistaţi 25 de copii din familii fără ajutor.

IMG_2851 IMG_2878 IMG_2871 IMG_2860

 

Comentarii Facebook


Știri recente