12 ani de patriarhat | Preşedintele Camerei Deputaţilor îşi exprimă recunoştinţa pentru rolul Bisericii în viaţa poporului român

La ceremonia de la Palatul Patriarhiei, organizată cu prilejul împlinirii a 12 ani de patriarhat ai Preafericitului Părinte Daniel, Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a exprimat „recunoştinţa pentru rolul pe care Biserica îl are în viaţa poporului român în menţinerea unităţii, identităţii, promovarea valorilor morale şi consolidarea păcii sociale”.

În încheiere, Marcel Ciolacu a urat patriarhului „viaţă îndelungată, sănătate şi împlinirea tuturor măreţelor proiecte” pe care le-a iniţiat „în cea mai înaltă şi Sfântă Menire pe care v-a conferit-o Biserica Ortodoxă Română”.


Mesaj integral:

Preafericirii Sale,
Preafericitului Părinte Daniel,
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Preafericirea Voastră,

Cu deosebită onoare şi evlavie, la ceas de mare sărbătoare, îngăduiţi-mi să Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, slujire rodnică şi noi împliniri în Sfânta Misiune cu care aţi fost investit.

Totodată, Vă asigurăm, de respectul şi deplinul nostru sprijin în amplul proces de edificare a Ortodoxiei Române în noul context european şi internaţional şi ne exprimăm recunoştinţa pentru rolul pe care Biserica îl are în viaţa poporului român în menţinerea unităţii, identităţii, promovarea valorilor morale şi consolidarea păcii sociale.

În acest moment de mare aniversare, Vă doresc, Preafericirea Voastră, viaţă îndelungată, sănătate şi împlinirea tuturor măreţelor proiecte pe care le-aţi iniţiat în cea mai înaltă şi Sfântă Menire pe care v-a conferit-o Biserica Ortodoxă Română.

Cu alese sentimente de preţuire.

Marcel Ciolacu

 

Foto credit: Mircea Florescu/Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente