10 adolescenți dintr-un sat ieșean ar putea vedea prima dată marea cu ajutorul micilor noastre donații

Parohia Săcărești din județul Iași își propune ca în această vară să le ofere o vacanță de trei zile pe litoral celor 10 copii din comunitate. Însă nu poate acoperi costurile decât pentru doi dintre ei.

Parohia noastră este mică, iar comunitatea de tineri este formată din doar zece copii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani.

„Ne-am gândit că, după atâtea luni de stat acasă, ar fi o bună ocazie ca, înaintea începerii școlii, să le oferim o experiență extraordinară, cu atât mai mult cu cât cea mai mare parte dintre ei nu au văzut marea până acum”, spune părintele paroh Cosmin Brînză.

Consiliul parohial a aprobat folosirea sumei de 2.000 de lei pentru vacanța tinerilor.

„Având în vedere că suma de 10.000 lei este cu mult peste posibilitățile reale ale parohiei, apelăm la bunăvoința persoanelor dispuse să ajute”, spune părintele.

El speră că oamenii care află despre proiectul parohiei să completeze suma necesară.

„Considerăm că experiențele pozitive formează în cea mai mare măsură caracterul unui om și o astfel de excursie ar fi o imensă oportunitate de a contribui la formarea acestor copii”, mai spune părintele paroh.

Pe părintele Cosmin Brînză îl puteți găsi la telefon 0746936969 sau email [email protected]. Mai multe despre parohie puteți afla de la http://sacaresti.mmb.ro.

Pentru donații

Cont: RO41BTRLRONCRT0250359702
Titular: Parohia Sf. Împărați Constantin și Elena Săcărești
La rubrica de Detalii a transferului menționați: „10 la mare”

Foto credit: Parohia Sf. Împ. Constantin și Elena

Comentarii Facebook


Știri recente