10.000 euro donați de parohiile din Satu Mare pentru o familie cu 7 copii rămasă fără casă

Clericii și credincioșii din Protopopiatul Ortodox Satu Mare s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul unei familii cu șapte copii care și-a pierdut casa în urma unui incendiu.

Prin intermediul colectelor organizate în biserici a fost donată suma de 9.940 euro, informează Presa SM.

Sâmbătă, 2 februarie 2019, în jurul orei 06:00 a avut loc incendiul cauzat de un scurt-circuit electric care a distrus locuința familiei din satul Tătărești. Prin grija autorităților și comunității locale, familia a fost mutată de urgență într-o clădire în care funcționa o fostă farmacie.

Locuința familiei din Tătărești. ©Presa SM

Pr. Florin Libotean și Marcela Papici au făcut eforturile necesare pentru a implica cât mai multe persoane în colecta de fonduri.

În urma colectei organizate, va fi achiziționată o locuință nouă pentru familia cu șapte copii: patru fete de 2 ani și jumătate, 5, 10, respectiv 18 ani și 3 băieți de 13, 14 și 16 ani.

5.000 euro donați de Gașca Zurli

Mirela Retegan din Satu Mare, Coordonatoarea Proiectului Gașca Zurli al Televiziunii Antena 1, s-a implicat de asemenea în sprijinirea familiei din Tătărești.

5.000 euro au fost donați familiei în urma vânzării tuturor biletelor pentru două spectacole care vor avea loc în municipiul Satu Mare, duminică, 3 martie 2019.

Mirela Retegan cu cec-ul de 5.000 euro. ©Presa SM

Foto credit: Presa SM

Comentarii Facebook


Știri recente