Eminescu recitat în spectacolul „Melancolie”

Asociația Părinți pentru Ora de Religie – Organizația Sector 3 invită copiii, dar și iubitorii de cultură și spiritualitate românească laspectacolul-lectură „Melancolie”. Evenimentul, după o idee de Mihai Gheorghiu, aduce în fața spectatorilorcorespondența și poeziile lui Mihai Eminescu scrise în perioada în care avea o poveste de iubire cu Veronica Micle.

„Este un prilej excepțional de a le oferi copiilor noștri aflați la vârsta adolescenței șansa unei duble întâlniri culturale: pe de-o parte cu unii dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, pe de altă parte cu poetul nostru național, Mihai Eminescu”, după cum subliniază reprezentanții Asociației Părinți pentru Ora de Religie.

Pe scenă vor urca actori mari ai teatrului românesc:Ileana Stana Ionescu, Mircea Albulescu, Magda Catone, Monica Davidescu și Tomi Cristin.

Evenimentul, la care intrarea este liberă, va avea loc vineri, 11 martie 2016, ora 17:00, la Muzeul Național al Țăranului Român, studioul Horia Bernea, Intrarea Monetăriei Nr. 3.

Comentarii Facebook


Știri recente