Ziua Unirii Principatelor Române marcată în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat marți, 24 ianuarie 2012, în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni, un eveniment dedicat Unirii Principatelor Române, după cum ne informează părintele diacon Berbec Aurel – Secretarul Protopopiatului Urziceni..

Sala de festivități a Protopopiatului Urziceni a fost gazda membrilor asociației veteranilor de război, asociației pensionarilor și membrilor consiliilor și comitetelor parohiale din Municipiul Urziceni. Aceștia s-au bucurat de un program artistic de poezii, cântece patriotice și religioase pregătite de copiii Grupurilor de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni, „Armonia” al parohiei Grindu și „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” al parohiei Manasia II. Din partea Societății Culturale Apollon a participat interpreta Maria Alexandra Pușcoi.

În încheierea programului dl. George Călin, director al Societății Culturale Apollon a înmânat părintelui protopop Bogdan Ionut Stancu – Diploma de onoare – pentru contribuția remarcabilă a Domniei Sale la promovarea și păstrarea valorilor culturale.

Comentarii Facebook


Știri recente