Ziua Internațională a Femeii sărbătorită de Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de sâmbătă, 5 martie, în sala festivă a Protopopiatului Oradea a avut loc întâlnirea Asociației Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei (A.F.O.R.E.O.), informează părintele Silviu Dobai. Scopul acestei întâlniri a fost sărbătorirea Zilei internaționale a Femeii.

Evenimentul a fost precedat, în ziua de vineri, 4 martie, de o vizită a doamnelor ortodoxe membre în A.F.O.R.E.O. la Centrul eparhial al Episcopiei Oradiei, unde au avut privilegiul de a vizita Muzeul eparhial și a petrece momente de rugăciune și reculegere în Paraclisul episcopal cu hramul „Sfinții Ierarhi Mărturisitori Ilie Iorest și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei”.

Gazda momentului festiv din 5 martie a fost președinta A.F.O.R.E.O., doamna Viorica Cherteș. La eveniment au fost prezenți părintele vicar eparhial Radu Rus, care a transmis mesajul de binecuvântare al Preasfințitului Sofronie și părintele Dorel Octavian Rus, Protopopul Oradiei, precum și membrele asociației, elevi, studenți, cadre didactice și invitați aleși.

Comentarii Facebook


Știri recente