Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Rm. Vâlcea

La Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, în Sala de festivități a Complexului Spiritual-Cultural „Sfântul Antim Ivireanul” astăzi, 31 mai 2012, începând cu orele 11.00, elevii claselor I-VIII ai Școlii Waldorf” din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea au sărbătorit prin cântec, vers și bucurie, alături de cadrele didactice Ziua Internațională a Copilului, potrivit arhiram.ro.

Puritatea, gingășia și sensibilitatea copiilor au picurat în sufletele celor ce i-au privit și ascultata bucurie și un strop de nostalgie, făcându-i să-și amintească de clipele unei copilării cu ani de vis.

Efortul lor a fost răsplătit cu daruri de către colegii lor mai mari, elevii liceeni ai Seminarului Teologic, alături de Părintele Prof. Dr. Nicolae Proteasa, directorul Seminarului Teologic.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…