Ziua Internationala a Copilului la Brasov

Asociatia Cultural-Crestina ‘Ortodoxia’ din Brasov, Parohia Ortodoxa Timis si Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi din Romania (ASCOR) – filiala Brasov organizeaza la Brasov in zilele de 1 si 3 iunie 2005 o serie de manifesatri dedicate Zilei Internationale a Copilului.

Astazi este programat marsul intitulat ‘Pentru viata’, intalnirea participantilor urmand sa aiba loc in parcarea din fata Uzinei de Autocamioane ‘Roman’, la orele 18.00. Participantii vor pleca apoi pe traseul Calea Bucuresti – Piata Sfatului, in acest din urma loc urmand sa aiba loc un miting.

Mai multe detalii despre acest eveniment ne-a oferit Parintele Laurentiu Milotoiu de la Parohia Timisul de Sus – Protopopiatul Brasov: ‘Copii sunt bucuria vietii noastre. La Brasov va avea loc astazi, incepand cu orele 18.00, un mars intitulat ‘Pentru viata’, mars prin care se incearca constientizarea oamenilor in ceea ce priveste importanta vietii. De asemenea, se incearca constientizarea faptului ca si copilul nenascut este tot copil, un suflet daruit de Dumnezeu si asupra caruia noi avem dreptul de a-l ocroiti.’

In cadrul acelorasi manifestari, vineri, 3 iunie 2005, de la orele 18.30 va avea loc in Sala S II 1 a Facultatii de Silvicultura (langa Maternitate) o intalnire-dezbatere cu tema ‘Drepturile omului incep cu dreptul la viata’.

Parintele Laurentiu Milotoiu ne-a vorbit si despre invitatii care vor participa la acest moment: ‘Dorim ca in ziua de vineri, 3 iunie a.c., sa organizam o masa rotunda. Printre invitati se numara un medic ginecolog, un psiholog si Parintele Tanase Nicolae, parinte cunoscut pentru actiunile ‘Pro Vita’ desfasurate inca din anul 1992.’

Comentarii Facebook


Știri recente