Ziua Femeii serbată la Centrul Rezidențial de la Hârja

Un impresionant și emoționant spectacol dedicat Zilei Femeii a avut loc astăzi, 8 martie, la Centrul Rezidențial de la Hârja, unde primesc asistență medicală și spirituală un număr de 60 de bătrâni, prin grija Centrului Eparhial de la Roman, după cum ne-a precizat Părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Spectacolul a fost oferit de elevii de la Școala nr. 5 din Onești, coordonați de profesor Otilia Bârgăoanu, care în cadrul proiectului „Cine nu are bătrâni să-i cumpere!” început în urmă cu trei ani, derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, le-au oferit, și anul acesta, tuturor, flori, mărțișoare, precum și un spectacol de muzică și poezie.

În data de 7.03.2012, bătrânii din cadrul Centrului Rezidențial pentru Îngrijirea Persoanelor Vârstnice „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” Hârja, au primit vizita bunicilor de la Club „60 plus” Bacău, care au susținut un program artistic dedicat zilei de 8 Martie, anunțând venirea primăverii. 8 Martie, ziua internațională a femeii, ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenției, a fost marcată prin cântece și poezii. Beneficiarii Centrului Rezidențial au fost profund impresionați și-au amintit de familii, de momentele frumoase petrecute în tinerețe și au fredonat alături de vizitatori cântece, romanțe, fiind acompaniați și de orgă.

La sfârșitul programului bătrânii de la Centrul din Hârja au primit diferite daruri: Mărțișoare și felicitări confecționate manual de bătrânii de la Club, obiecte decorative, dulciuri, fructe, haine.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…