Ziua Copilului în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată în Arhiepiscopia Dunării de Jos prin desfășurarea unor activități educaționale, care au avut în centrul lor manifestarea dragostei, grijii și atenției pentru toți copiii.

Activități deosebite au fost organizate cu ocazia acestei zile în cadrul Așezământului ‘Sfântul Vasile cel Mare’ – Galați, unde, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Casian, a avut loc Ziua Porților Deschise și s-a desfășurat spectacolul artistic ‘Copilăria – poartă deschisă spre suflet’. La eveniment au participat copii de la grădinițe din orașul Galați, care au susținut diverse programe artistice: scenete, dansuri populare, poezii, teatru de păpuși, prezența părinților și a bunicilor care i-au însoțit fiind impresionantă, aceștia răsplătindu-i cu aplauze, informează „Ziarul Lumina”.

Activități asemănătoare s-au desfășurat astăzi și la Centrul de servicii sociale pentru copii aflați în dificultate de la Parohia ‘Sfântul Spiridon’ – Galați, precum și în cele două grădinițe de la Parohiile ‘Adormirea Maicii Domnului’ din Brăila și cea din localitatea Ireasca, în nordul județului Galați.

Ziua de 1 Iunie este un moment premergător pentru manifestările educaționale, misionare și social-filantropice care se vor desfășura în Arhiepiscopia Dunării de Jos cu ocazia Duminicii Părinților și Copiilor din data de 6 iunie.

Comentarii Facebook


Știri recente