Ziua copiilor în culori, la Alba Iulia

La Casa de cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a avut loc, sâmbătă, 2 iunie 2012, cea mai importantă manifestare anuală pentru copiii din centrele sociale ale Asociaței Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, și anume Ziua copilului în culori. Această acțiune a devenit deja o tradiție la Alba Iulia, în fiecare an organizându-se marea sărbătoare a copilăriei, ediția 2012 având tema „Copilărie, tărâm de poveste”.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, care s-a aflat în mijlocul celor 547 de copii din centrele sociale, informează TRINITAS TV.

„Evenimentul de astăzi este o expresie a grijii iubitoare pe care Biserica noastră o are față de copii. Însuși Mântuitorul nostru ne îndeamnă să îi imităm pe copii în curăție și în puritatea sufletului. Făcând aceasta noi primim frumusețe spirituală”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Irineu.

Copilăria tărâmului de poveste a fost evocată prin mai multe momente artistice, printre care și o piesă de teatru. La final, au fost premiați toți copiii, precum și cei mai implicați colaboratori ai manifestării.

Comentarii Facebook


Știri recente