Ziua Armatei Române la Giurgiu

Moment simbolic in istoria poporului roman, inscris in calendarul sarbatorilor noastre de suflet, ziua de 25 Octombrie este Ziua armatei romane, o zi de glorie si de cinstire pentru eroismul si jertfele prin care, de-a lungul vremii, ostirea noastra si-a ingemanat faptele de arme cu soarta neamului romanesc, indeplinindu-si misiunea nobila de a apara unitatea nationala si integritatea teritoriala a statului roman.

La aceasta mareata sarbatoare, cu ocazia Zilei armatei romane, se cuvine ca tuturor eroilor neamului si veteranilor de razboi, care au infruntat gloantele si vitregia razboiului, celor care si-au dat viata pentru libertatea, unitatea si integritatea Romaniei, sa le aducem un calduros si pios omagiu si sa le transmitem de peste timp ganduri de recunostinta vesnica din partea generatiilor de azi, a noastra, a tuturor.

Un astfel de mesj s-a transmis astăzi si in Giurgiu la manifestările dedicate zilei armatei romane, unde din partea Episcopiei Giurgiului au participat PC Pr. Protopop Sabin Mâț împreună cu un sobor de preoți, după cum ne informează episcopiagiurgiului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente