Zilele Trinitas 2003

De 11 ani sarbatoarea Sfintei Treimi inseamna lpentru locuitorii Iasului ‘Zilele Trinitas’. Mai mult decat atat, de cinci ani, din 1998, ‘Zilele Trinitas’ sunt insemnate in Agenda Culturala a municipiului nostru.

In 2002, ‘Zilele Trinitas’ au adunat aproximativ 1000 de ieseni la Teatrul National ‘Vasile Alecsandri’ la concertul extraordinar Tudor Gheorghe.

Anul acesta, ‘Zilele Trinitas’, 13-22 iunie 2003, inseamna mai multe evenimente deosebite:

-13-15 iunie a.c. – Parcul Teatrului National va gazdui, incepand cu ora 19.00, concerte ale mai multor formatii de muzica clasica. Spectacolele se vor desfasura in aer liber si vor constitui un eveniment cultural exceptional pentru orasul Iasi. In una din fantanile arteziene din parcul Teatrului Nationalk va fi amenajata o scena unde vor fi interpretate lucrari de Mozart, Beethoven, Handel, Disonarcek. Manifestarea, conceputa ca un maraton de muzica si cultura, va oferi participantilor o parte din frumusetea si maretia spectacolelor gazduite candva de frumosul targ al Iasilor.

-19-21 iunie a.c. – Colocviul cu tema ‘Biserica in mass-media si mass-media in Biserica’. La eveniment, care se va desfasura la Durau, vor lua parte Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, reprezentanti din mass-media locala si nationala.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente