Zilele Asistenței Sociale, marcate la Centrul social Mitropolitul Firmilian din Craiova

Asistenții sociali din județul Dolj au participat joi, 22 martie 2012, începând cu ora 16:00, la o întrunire care a avut loc în sala de conferințe a Centrului de zi pentru persoane vârstnice „Mitropolitul Firmilian”, al Arhiepiscopiei Craiovei, pentru a marca „Zilele Asistenței Sociale”, care se desfășoară în perioada 22 – 26 martie, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Evenimentul a fost organizat de către sucursala Dolj a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNAS) din România, în parteneriat cu Secția de Asistență Socială a Facultății de Teologie din Craiova și Asociația Vasiliada, iar tema aleasă pentru această dezbatere a fost „Asistența socială contează”.

„În luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește Zilele Asistenței Sociale, moment de reflecție, de analiză, de promovare a profesiei la nivel național. Tema aleasă în acest an are scopul de a informa organizațiile și publicul larg despre profesia de asistent social, de a promova și arăta contribuția asistenței sociale în cadrul comunității. La întrunire au participat peste 40 de asistenți sociali, este un moment de prezentare a bucuriilor, a realizărilor pe care le-am obținut fiecare dintre noi, ca asistenți sociali”, a declarat lector universitar doctor Emilia Sorescu, președintele CNAS Dolj.

Comentarii Facebook


Știri recente