Zi de sărbătoare la Băile Herculane

Orașul stațiune Băile Herculane și Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” din localitate și-au sărbătorit astăzi, 8 septembrie, hramul. Cu această ocazie, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a oficiat Sfânta Liturghie în Centrul civic al municipiului, informează TRINITAS TV.

„Este o mare sărbătoare pentru noi toți cei care ne-am făcut timp ca într-o zi aparent lucrătoare să fim aici și să sărbătorim împreună Nașterea Preacuratei Născătoare de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria. Prima sărbătoare, primul praznic închinat Maicii Domnului din cursul anului bisericesc”, a spus Preasfințitul Părinte Lucian.

La slujbă au participat, alături de credincioși și obștea mănăstirii, autorități locale, dar și turiștii aflați la tratament în stațiune.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…