Zi de bilanț și proiecte în Arhiepiscopia Sibiului

În Aula Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu au avut loc, astăzi, 22 ianuarie, ședințele de lucru ale Consiliului și Adunării Eparhiale Sibiu, informează TRINITAS TV. Lucrările au fost prezidate de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, alături de Preasfințitul Andrei Făgărășeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului.

„În ședința Consiliului Eparhial am confirmat pe cei patru protopopi nou-numiți. De asemenea, s-au aprobat toate lucrările pe care Permanența Consiliului Eparhial le-a împlinit în intervalul dintre cele două ale Consiliului Eparhial”, a spus Înaltpreasfințitul Mitropolit Laurențiu.

Ședințele au fost precedate de Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășeanul, și de slujba de Te Deum, la care a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu.

Au fost prezenți la ședințe membrii aleși din cele zece protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului și s-au discutat problemele administrative din această eparhie. De asemenea, a fost prezentat bilanțul de activitate pe anul 2010 și proiectele pentru anul în curs.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…