Workshop în cadrul proiectului Forte la Drobeta Turnu Severin

Miercuri, 28 noiembrie 2012, la Centrul de resurse pentru formare și dezvoltare personală „Drobeta”, a avut loc o întâlnire de lucru în cadrul proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, după cum ne informează Cătălin Cernătescu.

În cadrul întâlnirii, nucleul de lucru format din părinții consilieri și părinții inspectori, ostenitori ai Centrului Eparhial din Drobeta Turnu Severin, au realizat o analiză a muncii depuse până la această dată, stabilindu-se direcțiile strategice cuprinse în strategia de dezvoltare a Episcopiei Severinului și Strehaiei pe durata a 5 ani.

Centrul de resurse „Drobeta”, a luat ființă în cadrul proiectului FORTE și funcționează cu binecuvântarea Prea Sfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, începând cu data de 01.11.2011. Scopul Centrului este de a dezvolta capacitatea Eparhiei Severinului și Strehaiei de a furniza servicii de formare și consultanță, care să conducă la creșterea gradului de integrare socială și dezvoltare personală.

Proiectul FORTE este susținut financiar prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU și se derulează pe parcursul a 36 de luni, până în august 2013. Proiectul, inițiat de Federația „Filantropia” împreună cu Patriarhia Română și doua instituții de profil din străinătate, propune sprijinirea dezvoltării organizaționale a celor 9 eparhii implicate în proiect și a administrației Patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente