Voluntarii de la Crucea Roșie vor oferi primul ajutor pelerinilor

Crucea Roșie va sprijini și anul acesta acțiunile de distribuie a alimentelor și se va implica în ajutarea celor cu probleme de sănătate, la sărbătorile Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, după cum ne informează Radio TRINITAS

Organizația va avea, pe Dealul Patriarhiei, aproximativ 60 de voluntari și trei corturi pentru acordarea primului ajutor. Tinerii vor distribui ceai, apă și vor acorda primul ajutor celor în nevoie, după cum a relatat directorul filialei sectorului 4 a Crucii Roșii, Venera Vasiliu.

Pelerinii sunt îndemnați să aibă o vestimentație adecvată, în zilele sărbătorii. De asemenea, șoferii care vor circula în zona Dealului Patriarhiei sunt rugați să dea dovadă de o vigilență sporită, în special pe timp de noapte.

De asemenea, Crucea Roșie va asigura și saci de dormit în spațiile de cazare pe care Patriarhia Română le va pune la dispoziția pelerinilor, a mai menționat directorul filialei sectorului 4 a Crucii Roșii, Venera Vasiliu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…