Volumul „Credința mărturisitoare” a părintelui arhimandrit Teofil Părăian

Părintele arhimandrit Teofil Părăian a împlinit în 2009 80 de ani. Cu această ocazie, la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut volumul „Credința mărturisitoare”. Lucrarea, publicată cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, reunește o serie de predici și cuvântări susținute de părintele Teofil în diverse ocazii, precum și 4 interviuri, informează TRINITAS TV.

După 1990, remarcă Preafericirea Sa în Cuvântul înainte, „Părintele Teofil a făcut un adevărat apostolat prin sutele de conferințe pe care le-a ținut în toată țara. […] Dintre toate lucrările sale, cea de predicator i se pare misiunea sa de căpătâi.”

Volumul „Credința mărturisitoare” poate fi achiziționat de la librăriile Intitutului Biblic, precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…