Volumul „2009 – Anul Sfinților Capadocieni în Biserica Ortodoxă Română”

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Centrul de Presă „Basilica” și Editura „Trinitas” ale Patriarhiei Române au realizat volumul: „2009 – Anul Sfinților Capadocieni în Biserica Ortodoxă Română”. Lucrarea, structurată în patru părți, a fost alcătuită pe baza materialelor adunate în colecții scrise, audio și video, cu ocazia evenimentelor omagiale din anul 2009, informează TRINITAS TV.

În prima parte, „Repere spirituale și misionare în anul 2009”, sunt prezentate în detaliu cele mai semnificative manifestări din anul trecut, precum și cuvintele pastorale ale Patriarhului României dedicate Sfinților Capadocieni. Cea de-a doua parte reflectă anul omagial în cultură și în mass-media, iar a treia prezintă modul în care sărbătoarea a fost marcată în eparhiile din țară și din diaspora. Ultima parte care încheie această ediție, cuprinde un calendar general, în știri și imagini, al activităților consacrate învățăturii Sfinților Capadocieni în anul care tocmai s-a încheiat.

Volumul „2009 – Anul Sfinților Capadocieni în Biserica Ortodoxă Română” va putea fi achiziționat de publicul larg la începând cu sfârșitul acestei luni.

Comentarii Facebook


Știri recente