Vizite la locașuri de cult din țară, organizate de Centrul de Pelerinaj al Patriarhiei Române în perioada 19-20 septembrie

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” al Patriarhiei Române organizează, în perioada 19-20 septembrie, vizite la mai multe locașuri de cult din țară. Sâmbătă, 19 septembrie, pelerinii vor vizita așezămintele monahale de pe Valea Prahovei, printre care Mănăstirile Ghighiu și Suzana, informează TRINITAS TV.

Duminică, 20 septembrie, credincioșii vor pleca într-un pelerinaj la bisericile și mănăstirile din Episcopia Giurgiului.

Mai multe informații despre vizitele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” al Patriarhiei Române se pot obține atât de pe site-ul www.pelerinaj.ro cât și de la sediile centrului din București, situate pe Calea Victoriei, nr. 45, și Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…