Vizite canonice ale Mitropolitului Andrei

Vizitele canonice efectuate de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei al Clujului au continuat joi, 14 iulie, cu câteva parohii din Protopopiatul Cluj I și cu tabăra de vară de la Mărișel organizată de eparhie, informează radiorenasterea.ro.

Însoțit de consilierul pe probleme de protocol al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, părintele arhidiacon Claudiu Grama, și de protopopul de Cluj I, pr. Ioan Jeler, Înaltpreasfinția Sa a ajuns în dimineața zilei în trei parohii.

„Un prim popas a fost făcut în Sânnicoară, unde a vizitat biserica precum și șantierul de construcție al unui așezământ social din curtea bisericii. A urmat o vizită în parohia Apahida, unde, după ce s-a vizitat biserica parohială, s-a făcut un scurt popas la primăria comunei Apahida, acolo unde a avut o întrevedere cu domnul primar, Ionel Fărcaș. A urmat o vizită la locul unde va fi construită noua biserică, cea de-a doua biserică din Apahida, precum și capela mortuară ridicată în această localitate. Programul vizitelor s-a încheiat în parohia Cojocna, a cărei biserică se află într-un șantier de pictură”, a declarat pr. arhid. Claudiu Grama.

Comentarii Facebook


Știri recente